Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Casidie

flyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

R
E
K
L
A
M
A

Casidiemt_wnqhrrr.png

Start serwera 23.03.15 Sobota Godzina 16:00

Powitanie_wnqhrrn.png

str-glpng_wnqhxsx.png

Podam 6h przed startem.

rejepng_wnqhxsn.png

Podam 6h przed startem.

clientpng_wnqhxse.png

Podam 6h przed startem.

Administr_wnqhxsw.png

[HA]Erio

[HA]Elosik

na-startt_wnqhxee.png

Na start otrzymujemy 1 lv. oraz podstawowe eq.

na-startp_wnqhxen.png

sysvippng_wnqhrrs.png

Pierścienie Vip można zdobyć tylko i wyłącznie z dungeonu Bramy Piekieł, ss przedstawia jeden z 3 pierścieni VIP

Pierscien_wnqhrra.png

sys-logpn_wnqhrxn.png

Za każde zalogowanie się ( Co 24H ) na Casidie otrzymujemy losowy bonus ( Czas trwania 6H )

Sys-logow_wnqhrxa.png

handlarze_wnqhxer.png

Handlarze_wnqhxex.png

skleppng_wnqeqpa.pngnowy-skle_wnqanpx.png

cooltext1_wnqhrnn.png

sys-ulep-_wnqanxp.pngZbroje-Wo_wnqhrns.png

sys-ulep-_wnqanxp.pngZbroje-Ni_wnqhrer.png

sys-ulep-_wnqanxp.pngZbroje-Su_wnqhree.png

sys-ulep-_wnqanxp.png

Zbroje-Sz_wnqhrea.pngexp-eqpng_wnqhrwp.png

Na serwerze pojawiły się nowe zbroje do expa, nie piszę tu o HW, sprawdź sam jak się prezentują :)

Bronie-Zb_wnqhrwh.png

bizupng_wnqhxep.png

Na serwerze jest również set biżuterii do expa której wam nie pokażemy, musicie sami ją odkryć.

bizu-pvpp_wnqhxeh.png

sys-paspn_wnqhxws.png

Pas Casidie+0 możemy nabyć u Starego Maga za punkty PO.

Passypng_wnqhxwa.png

Kostiumyp_wnqhrwx.png

Kostiummy_wnqhxnq.png

W M1 pojawiło się dwoje NPC

nowe-npcp_wnqanrq.png

dungipng_wnqanpw.png

Komnata Minotaura 55-65 lv.

komnata-m_wnqanps.png

Drop z Minotaura

drop-mino_wnqanpq.png

Komnata Smoka 75-99 lv.

Do komnaty smoka możemy wchodzić co 20 minut.

komnata-s_wnqanhr.png

Drop z komnaty smoka

3 rodzaje petów jakie? Przekonacie się w grze :)

drop-smok_wnqanhe.png

Bramy Piekieł 90-99

komnata-r_wnqanhs.png

Drop z Bram Piekieł

3 rodzaje pierścienia VIP (Mały, Średni, Duży)

drop-razo_wnqanrp.png

Kopalnia 1-99

W kopalni możemy zdobyć potrzebne ulepszacze na itemy +0-3

kopalniap_wnqanra.png

Wieża Orków 30-99

W wieży orków możemy zdobyć potrzebne ulepszacze na zbroje

wieza-ork_wnqanrr.png

Prywatne DT

W prywatnym dt możemy zdobyć ulepszacze na broń+9

prywatne-_wnqanre.png

mounpng_wnqeaax.png

piespng_wnqeaae.png

zabapng_wnqeaaw.png

tygryspng_wnqeaas.png

rozowy-wi_wnqeaaa.png

dinopng_wnqeaqp.png

blok-expp_wnqeaqx.png

blokada-e_wnqeaqn.png

wymianapn_wnqeaqs.png

KD+0/2 możemy wydropić z "Banana", a następnie wymienić na marmur.

Poli-marm_wnqeqpr.png

odspng_wnqeqpw.png

m1png_wnqeqps.png

cooltext1_wnqeqhw.png

ods-lvl-u_wnqeqhs.png

sys-popng_wnqhxew.png

Punkty PO zdobywamy za wbicie lv, zabicie Boss'a oraz zabicie danej ilości mobów.

system-PO_wnqhxes.png

sys-ignop_wnqhxea.png

system-ig_wnqhxeq.png

sys-runpn_wnqhxwp.png

Runy możemy nabyć u Starego Maga za punkty PO.

sys-runpn_wnqhxwh.png

niszpng_wnqhxwx.png

spal-item_wnqhxwn.png

poli-oxpn_wnqhxwe.png

Poly-oxpn_wnqhxww.png

gramy-wpn_wnqhxwq.png

qzpng_wnqhxsp.png

sieci-ham_wnqhxsh.png

Podam 6h przed startem.

dla-mpcpn_wnqhxsr.png

092112035_wnqhxar.jpg

092112040_wnqhxax.jpg

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli jednak kolejny start. :) 

Ogółem muszę przyznać, że serwer jest bardzo fajnie zbudowany i grało się miło, ale zdobywanie pereł na jednym wyzwaniu to trochę nudne... Plusem rozgrywki było jednak zaangażowanie administratora, który często kombinował nowe rozwiązania. Rozumiem, że na tej odsłonie będzie już normalny exp, tak?

Osobiście nie podoba mi się ten ostatni set broni, bo znacznie bardziej lubię ekwipunek z projektów 2010/2011. 

Mimo wszystko serwer jest tym jednym z lepszych hamachi i mogę polecić ze względu na administratora. :) 

Opublikowano

Noooo a już zaczynałem sie nudzić. Serwer polecam bo wiadomo Erio dobra morda. Serwer jak zawsze zapowiada sie ciekawie interesuje mnie exp oraz drop czy jest to naprawione? Widzimy sie na starcie

Opublikowano

Czyli jednak kolejny start. :)

Ogółem muszę przyznać, że serwer jest bardzo fajnie zbudowany i grało się miło, ale zdobywanie pereł na jednym wyzwaniu to trochę nudne... Plusem rozgrywki było jednak zaangażowanie administratora, który często kombinował nowe rozwiązania. Rozumiem, że na tej odsłonie będzie już normalny exp, tak?

Osobiście nie podoba mi się ten ostatni set broni, bo znacznie bardziej lubię ekwipunek z projektów 2010/2011. 

Mimo wszystko serwer jest tym jednym z lepszych hamachi i mogę polecić ze względu na administratora. :)

Tym razem drop ulepszaczy został zmieniony ponieważ drop na baronównie nie był dobrym rozwiązaniem, wtedy trzeba było robił 100000 baronówne aby zrobić eq :) Nie tym razem. Tak Exp jest już normalny oraz naprawiony błąd z cofaniem lv. Dziękuje za polecenie.

Noooo a już zaczynałem sie nudzić. Serwer polecam bo wiadomo Erio dobra morda. Serwer jak zawsze zapowiada sie ciekawie interesuje mnie exp oraz drop czy jest to naprawione? Widzimy sie na starcie

Drop w całkiem innym wydaniu , exp naprawiony nie ma już cofek lv. Dziękuje za polecenie.

Opublikowano

Jeszcze kilka pytań mam, miedzy innymi:

-max lvl?

-Rosy?

Przetopy?

-Kd + ?

-Skille P skąd?

- Serwer będzie stał jak poprzednio 24/7?

@Edit

Lvl up dalej jest ten zaj*bisty? :D

Opublikowano

­Jak na Hamachi prezentacja jest bardzo fajna i miło się czyta, powodzenia z serwerem jak pobiorę hamachi to wbije ;33.

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Jeszcze kilka pytań mam, miedzy innymi:

-max lvl?

-Rosy?

Przetopy?

-Kd + ?

-Skille P skąd?

- Serwer będzie stał jak poprzednio 24/7?

@Edit

Lvl up dalej jest ten zaj*bisty? :D

-99

-brak

-brak

- +5

- Skille na P po wybraniu u trenera

- tak serwer bedzie on 24/7

Lvl Up jest ten co był 

032123242_wnqraqr.jpg

Opublikowano

Czyżby powracała era serwerów hamachi? xD

Wygląda fajnie, mam małe zastrzeżenia do setów, ale obecnie chyba najlepszy serwer hamachi.

Polecam!

Opublikowano

wiadomo wiadomo polecam bo ero parówa <3 co do serwera dobra robota i bój się bo będę grał więc będzie miał kto denerwować ;**

Za duża sygnatura.

Opublikowano

­Jak na Hamachi prezentacja jest bardzo fajna i miło się czyta, powodzenia z serwerem jak pobiorę hamachi to wbije ;33.

Dziękuje i zapraszam :)

Polecam fajny serwer bedzie, na wczesniejszej odslonie bylo ok to i teraz bedzie nawet i lepiej wbijajcie all :)

Erion pipo jak nie zobaczę Cię na serwerze to foch xD

Czyżby powracała era serwerów hamachi? xD

Wygląda fajnie, mam małe zastrzeżenia do setów, ale obecnie chyba najlepszy serwer hamachi.

Polecam!

Dziękuje i zapraszam.

wiadomo wiadomo polecam bo ero parówa <3 co do serwera dobra robota i bój się bo będę grał więc będzie miał kto denerwować ;**

Oj Vetitum przed startem już masz bana za wh xD Zapraszam, Zapraszam :3

Opublikowano

Dziękuje Erio za odpowiedź, ale kurde mam jeszcze kilka pytań sorry że nie zadaje ich od razu ale po pewnym czasie wpadają mi do głowy :D

- w ile wbije max lv.

- w ile zrobię eq.

- napisałeś drop w innym wydaniu czyli? Oby nie żadne dungi mam ich dosyć.

- są pety?

- dlaczego nie szukasz nikogo do teamu?

- ten system vip jak on działa opisz go trochę.

Opublikowano

Dziękuje Erio za odpowiedź, ale kurde mam jeszcze kilka pytań sorry że nie zadaje ich od razu ale po pewnym czasie wpadają mi do głowy :D

- w ile wbije max lv.

- w ile zrobię eq.

- napisałeś drop w innym wydaniu czyli? Oby nie żadne dungi mam ich dosyć.

- są pety?

- dlaczego nie szukasz nikogo do teamu?

- ten system vip jak on działa opisz go trochę.

- 3-5h

- 3-5h

- Drop z mobów

- są pety

- Jestem aktywny przez większość czasu, więc sam ogarne.

- system vip hmmm nie ma w tym nic skomplikowanego zakupujesz pierścień VIP klikając na niego pierścień znika a dla Twojej postaci zostają przypisane bonusy na określony czas.

Opublikowano

on nie szuka gm bo ja nim jestem :D tylko bez rangi :D pod jego nieobecność serwer jego jak i każdy inny jest w moich rękach xD

Za duża sygnatura.

Opublikowano

on nie szuka gm bo ja nim jestem :D tylko bez rangi :D pod jego nieobecność serwer jego jak i każdy inny jest w moich rękach xD

@Vetitum dobrze że za marzenia nie ma kary hahahahaah.

Tutaj TOP1. Erio oczekuje na jakieś bonusy dla gracza 4 odsłony :P

@lewus123 Oooooo TOP1 :D Pomyślę nad tym, ciesze się że widzę starych graczy :)

Opublikowano

@Vetitum i tak Cię rozjade i te Twoje Wh xD

@flyby Dzięki Erio za odpowiedzi na moje pytania, szkoda że nie szukasz administratora :(

Mało wypowiedziałem się na temat serwera w poprzednich postach tak więc czas to nadrobić.

To nie jest pierwsza odsłona Casidie, byłem na kazdej odsłonie i za każdym razem Erio mnie zadziwiał jest to prawdziwy wzór dla innych administratorów metin2, pomysłowy, ogarnięty, nie ulega graczom na prośby "Dasz eq?" "Dasz ulepki?" itp. Jednym słowem drugiej takiej osoby jak Erio na świecie nie ma :) Serwer Casidie wydaje się być prostym serwerem i w rzeczywistości tak jest, dlatego przyjemnie spędza się na nim czas ... Taki stary Easy z odrobioną nowości :D To mi się podoba właśnie w nim! Bo jak widzę na innych serwerach zielarstwa, kwiatki ... itp. to się odechciewa grać. Każdy kto grał na serwerze Casidie nie może napisać o nim oraz o Erio złego słowa. Zapraszam wszystkich na serwer czym więcej nas tym lepiej, ogarniemy z 3-4 gildie i będzie pompa :D

Pozdrawiam Elxsa.

Opublikowano

@elxsa112111 nie cukruj mi tak bo się zarumienię <3

Tak administratorów nie poszukuję na serwer powód jest taki że na hamchi mało ludzi gra, aleeee szukam osoby (osóB)  która/e rozkręciła/y by fanpage oraz potrzebuję osób które zareklamowały by serwer np. na YouTube, za reklamę nie mogę zaoferować itemów oraz SM :D bo Casidie nie posiada ItemShop'a lecz mogę np. dać rangę w grze lub coś innego :) kwestia dogadania się. Jeśli są tu zainteresowane osoby proszę pisać na PW lub GG nie ważne czy masz 1 suba czy też 10000 każdą reklamę docenię. Zapraszam!

Opublikowano

@Vetitum i tak Cię rozjade i te Twoje Wh xD

@flyby Dzięki Erio za odpowiedzi na moje pytania, szkoda że nie szukasz administratora :(

Mało wypowiedziałem się na temat serwera w poprzednich postach tak więc czas to nadrobić.

To nie jest pierwsza odsłona Casidie, byłem na kazdej odsłonie i za każdym razem Erio mnie zadziwiał jest to prawdziwy wzór dla innych administratorów metin2, pomysłowy, ogarnięty, nie ulega graczom na prośby "Dasz eq?" "Dasz ulepki?" itp. Jednym słowem drugiej takiej osoby jak Erio na świecie nie ma :) Serwer Casidie wydaje się być prostym serwerem i w rzeczywistości tak jest, dlatego przyjemnie spędza się na nim czas ... Taki stary Easy z odrobioną nowości :D To mi się podoba właśnie w nim! Bo jak widzę na innych serwerach zielarstwa, kwiatki ... itp. to się odechciewa grać. Każdy kto grał na serwerze Casidie nie może napisać o nim oraz o Erio złego słowa. Zapraszam wszystkich na serwer czym więcej nas tym lepiej, ogarniemy z 3-4 gildie i będzie pompa :D

Pozdrawiam Elxsa.

mnie się nie da ja jestem niezniszczalny :D zawsze 14 lvl <3 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Do zapowiedzmy zostały dodane następujące informacje - Mounty, Wygląd M1, Wygląd Lvl UP, Nowy Sklep, Wymiana KD, Blokada Expa.

Opublikowano

Mógłbyś podać na jakie lvl'e są dane systemy ulepszeń? 

Serwer sam w sobie wydaje się ciekawy, prezentacja także ładna. Jedynym minusem jest brak polskich znaków w czcionce, ale to tylko drobny szczegół wizualny. Powodzenia. ;) 

~ ~

Opublikowano

Mógłbyś podać na jakie lvl'e są dane systemy ulepszeń? 

Serwer sam w sobie wydaje się ciekawy, prezentacja także ładna. Jedynym minusem jest brak polskich znaków w czcionce, ale to tylko drobny szczegół wizualny. Powodzenia. ;) 

Pewnie zaktualizuje dziś w nocy temat dodam lv eq oraz przedstawię jak wygląda drop na serwerze. Co do tych znaków już to poprawiliśmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...